Kategóriák
Hírek

TÁJÉKOZTATÓ HALASZTOTT ÉS ELMARADÓ KONCERTJEINKRŐL

Tisztelt Közönségünk!

Elsődleges számunkra az Önök és zenekarunk egészsége, ezért a Budapesti Vonósok vezetősége úgy döntött, hogy a kormányrendelettel összhangban május végéig nem rendez élőben nyilvános hangversenyt.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Zeneakadémián tervezett Akadémiai bérlet sorozatunk koncertjei nem maradnak el, hanem valamennyit elhalasztjuk – annak reményében, hogy ősszel személyesen találkozhatunk közönségünkkel! A megváltott jegyek az új időpontra is érvényesek.

A legközelebbi, 2021. március 16-ra tervezett Budapesti Vonósok és Baráti Kristóf címmel hirdetett koncertünk új időpontja: 2021. szeptember 20., hétfő 19:30. A többi elhalasztott koncertünk új időpontjairól kérjük, figyelje folyamatosan frissülő honlapunkat és Facebook-oldalunkat! A jegyek/bérletek sorsáról, lehetőségeiről lentebb olvashat.

Ingyenes, online koncertek

Nagy öröm számunkra, hogy a pandémia ellenére a tervezett koncertjeink egy részét ingyenes, online közvetítés formájában mégis megrendezhetjük, illetve az online térben új, korábban nem hirdetett koncerteket is közvetíthetünk Kamera-muzsika címmel, hogy Önöket saját otthonukban ajándékozhassuk meg klasszikus zenei élményekkel.

Szeretettel várjuk Önöket YouTube csatornánkon, ahol számos korábbi felvétel mellett megtekinthetik első Kamera-muzsika koncertünk felvételét is – a másodikat pedig március 13-án, szombaton 19 órakor közvetítjük.

Az online térben tartandó koncerteket illetően honlapunkat és Facebook oldalunkat folyamatosan frissítjük. 

A korábban meghirdetett koncertek sorsáról az alábbi folyamatosan frissülő tájékozódhat: 

A megvásárolt jegyek és bérletek halasztott koncertjeinkre a meghirdetett új időpontokban automatikusan érvényesek. Amennyiben az új időpont nem megfelelő, a jegyek árát (ill. bérlethányadát) igény esetén visszatérítjük – ugyanígy elmaradó koncertünkre –, emellett azonban szeretnénk figyelmükbe ajánlani egyéb lehetőségeket is. 

Támogatás

A klasszikus zenei élmény szellemi kincs, amelynek értéke pénzben nehezen mérhető. Egy elmaradt koncert talán nagyobb hiányt képez a szívünkben, mint a költségvetésünkben. Ezért, ha lehetőségeik engedik, arra kérjük Önöket, ne váltsák vissza koncertjegyeiket, ezzel is segítve a Budapesti Vonósok további működését, jövőjét! Támogatásukat arra fordítjuk, hogy minél több zenei élményt ajándékozhassunk! 

Lemondási szándékát online vásárolt jegyár visszatérítésről ITT teheti meg.

Lemondási szándékát online vásárolt bérlethányad visszatérítésről ITT teheti meg.

A MÜPA, BMC és a zenekar pénztárában személyesen vásárolt jegyek, bérletek áráról való lemondási szándékát ITT teheti meg.

Ajándékutalvány

A visszaváltás mellett kérheti jegy vagy bérlethányada értékének egy későbbi időpontban történő felhasználását. Ebben az esetben a megvásárolt jegyekkel azonos értékű ajándékutalványt állítunk ki Önöknek, amit szabadon felhasználhatnak későbbi offline koncertjeinkre 2022. december 31-ig. Bérletek esetében az elmaradt koncert bérlethányada lesz a felhasználható összeg.

Az ajándékutalványra történő beváltáshoz az alábbi űrlap kitöltése szükséges, igényét a koncert időpontját követő 14 napon belül bejelentheti, kérjük töltse ki IDE kattintva!

Visszatérítés:

Ha a visszatérítés mellett dönt, igényét a koncert időpontját követő 14 napon belül bejelentheti. Kérjük, válassza ki a megfelelő űrlapot korábbi vásárlásának megfelelően. Ugyanitt jelezheti támogatási szándékát is.

online vásárolt jegyek árának visszatérítése ITT

online vásárolt bérletek bérlethányadának visszatérítése ITT

A MÜPA, BMC és a zenekar pénztárában személyesen vásárolt jegyek, bérletek visszatérítése ITT

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az adatok feldolgozását az Interticket Kft. legkorábban a visszaváltási határidőt követően kezdi meg, ezért az utalások rendezése és az ajándékkártyák kiállítása 30-60 napot is igénybe vehet. Vásárlóinkat e-mailben értesítjük a csere és a visszaváltás menetének részleteiről. 

Kérdéseiket, kéréseiket a jegy@www.budapeststrings.com címen várjuk!

Köszönjük türelmüket és együttműködésüket!