Fesztiváljaink

III. Óbudai ZeneZug Fesztivál

Itt a nyár, itt a ZeneZug Fesztivál!

Idén már harmadik alkalommal jelentkezik a 3 napos fesztivál az Óbudai Társaskör fantasztikus akusztikájú Dísztermében és az enyhet adó fák árnyékában, a kertben. 

Július 9-11-ig nem csupán a zenéé lesz a főszerep. Az ország legkiválóbb zeneiskolásai mellett, nemzetközileg elismert művészek adnak koncertet, de lesz borkóstolóval egybekötött jazz est, délutáni vidámságot hozó prózai színház. Így bízunk benne, hogy mindenki talál magának szórakozási lehetőséget! 

A Budapesti Vonósok és az Óbudai Társaskör közös szervezésű nyitófesztiváljára a legnagyobb lelkesedéssel készülnek művészeink, hogy az elmúlt év viszontagságait hátrahagyva fellélegezhessünk! 

Jöjjenek el és osztozzunk együtt a zene adta jókedvben!

 
A részletes program ITT elérhető.

XXV. Haydn Fesztivál Pápa

2022. július 15-17.

RÉSZLETEK HAMAROSAN!

 XXIV. Haydn Fesztivál – Pápa
2021. július 16-18.
 

A nyár kihagyhatatlan éke, a pápai Haydn-Fesztivál!

Nem múlhat el úgy nyár, hogy Haydn elegáns zenéjének lágy dallamaival ne találkoznánk!

Idén új helyszínen jelentkezik a már 24. alkalommal megvalósuló Haydn-fesztivál. Ezúttal a lélegzetelállító látvánnyal és pompás hangzással rendelkező pápai Esterházy-kastély ad otthont a fesztiválunknak július 16-18 között.

A nagy múltú, 3 napos eseménysorozat kihagyhatatlan része a kastélytúra, ahol nemcsak Haydn zenéjét hallhatjuk, hanem megcsodálhatjuk az épületet egyes termeit is, különleges zenés tárlatvezetéssel.

Mindemellett, találkozhatunk kiváló szólistákkal, elismert magyar zenészekkel és részesei lehetünk különleges táncestnek is.

Történelmi atmoszféra és a klasszikus zene tökéletes harmóniája – ezt jelenti a Haydn Fesztivál! Jöjjön el és élje át velünk a fesztivál ünnepélyes hangulatát!

A részletes program ITT elérhető.