Oláh Miklós

1961-ben született Budapesten. Tanulmányait Debrecenben végezte, ahol 1983-ban tanári képesítést nyert.Az 1978-79-es évadban Kanadában a Regina Conservatory tanulója és a Regina Symphony Orchestra tagja volt.

1986-ban a Zeneakadémián kamaraművészi és szakközépiskolai tanári diplomát szerzett, ezt követően a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarában játszott, és tanított a Pécsi Művészeti Szakközépiskolában.1987-től a budapesti Farkas Ferenc-, megalakulása óta pedig a törökbálinti Szőnyi Erzsébet zeneiskola tanáraként is tevékenykedik,valamint a Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola szakképzős programjának oktatója. Emellett aktív egyházi karnagy.

Több mint 3 évtizede a Budapesti Vonósok Kamarazenekar csellistája.

Legyünk újra együtt!

Örömmel, bizakodással telve várjuk újra kedves nézőinket koncertjeinken. Közönségünk, művészeink és munkatársaink biztonsága elsődleges számunkra.

A járvány terjedésének megakadályozása érdekében a koncertek helyszínei számos szabályt bevezettek, így arra kérjük Önöket, hogy a közönségforgalmi területeken és a hangversenytermekben viseljenek szájmaszkot, tartsák be az előírt fizikai távolságot. Aki teheti, érkezzen 30 perccel a koncert kezdete előtt, ezzel is csökkentve az előcsarnokban várakozók számát. 

Amennyiben influenzaszerű tüneteket észlelnének magukon, illetve fennáll a vírusfertőzés gyanúja, arra kérjük kedves nézőinket, hogy ne látogassanak el a koncertünkre, mielőbbi gyógyulásuk érdekében maradjanak otthon, jegyüket pedig adják át másnak.

 

Együttműködésüket köszönjük!