Lang Ildikó

1971-ben született Győrben. A győri Liszt Ferenc Zeneiskolában kezdte tanulmányait, majd a Győri Zeneművészeti Szakközépiskolában érettségizett 1989-ben. 1995-ig a Zeneakadémia hallgatója volt Halász Ferenc és Kapás Géza  növendékeként. 1991-től napjainkig az Orfeo Zenekar (Vashegyi György) tagja. 1993-ban Jeunesses Musicales ösztöndíjas a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarában, 1994-től 1997-ig a Budapesti Fesztiválzenekar állandó kisegítője. Ettől kezdve számos hazai együttessel dolgozik, mint a Savaria Barokk Zenekar (Németh Pál), a Capella Savaria (Kalló Zsolt), valamint az Esterházy Hofkapelle (Rácz Márton). 2015 óta tagja  Budapesti Vonósok Kamarazenekarnak.

Legyünk újra együtt!

Örömmel, bizakodással telve várjuk újra kedves nézőinket koncertjeinken. Közönségünk, művészeink és munkatársaink biztonsága elsődleges számunkra.

A járvány terjedésének megakadályozása érdekében a koncertek helyszínei számos szabályt bevezettek, így arra kérjük Önöket, hogy a közönségforgalmi területeken és a hangversenytermekben viseljenek szájmaszkot, tartsák be az előírt fizikai távolságot. Aki teheti, érkezzen 30 perccel a koncert kezdete előtt, ezzel is csökkentve az előcsarnokban várakozók számát. 

Amennyiben influenzaszerű tüneteket észlelnének magukon, illetve fennáll a vírusfertőzés gyanúja, arra kérjük kedves nézőinket, hogy ne látogassanak el a koncertünkre, mielőbbi gyógyulásuk érdekében maradjanak otthon, jegyüket pedig adják át másnak.

 

Együttműködésüket köszönjük!