Windberg Anna

1983-ban született Budapesten. Zenei tanulmányait az I.kerületi Farkas Ferenc Zeneiskolában kezdte.1998-2002 között a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnáziumban Pichner Teréz volt a tanára, majd 2002 és 2007 között a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója volt. Itt 2007-ben diplomázott Perényi Eszter osztályában.  2000-ben, 2001-ben és 2007-ben I.díjat nyert a balassagyarmati Nemzetközi Kortárs Zenei Előadói versenyeken. 2001-ben az Országos Koncz János Hegedűverseny Bach-különdíjasa volt. Több nemzetközi hegedűverseny, a Weiner Leó Kamarazene  verseny, valamint ausztriai kamarazene fesztiválok szereplője. Részt vett Zakar Brohn, Rados Ferenc hazai, illetve nemzetközi kurzusain.

2005-től a Danubia Szimfonikus Zenekarban, majd 2011 óta a Budapesti Vonósok Kamarazenekarban játszik, melynek 2012 óta tagja.

Legyünk újra együtt!

Örömmel, bizakodással telve várjuk újra kedves nézőinket koncertjeinken. Közönségünk, művészeink és munkatársaink biztonsága elsődleges számunkra.

A járvány terjedésének megakadályozása érdekében a koncertek helyszínei számos szabályt bevezettek, így arra kérjük Önöket, hogy a közönségforgalmi területeken és a hangversenytermekben viseljenek szájmaszkot, tartsák be az előírt fizikai távolságot. Aki teheti, érkezzen 30 perccel a koncert kezdete előtt, ezzel is csökkentve az előcsarnokban várakozók számát. 

Amennyiben influenzaszerű tüneteket észlelnének magukon, illetve fennáll a vírusfertőzés gyanúja, arra kérjük kedves nézőinket, hogy ne látogassanak el a koncertünkre, mielőbbi gyógyulásuk érdekében maradjanak otthon, jegyüket pedig adják át másnak.

 

Együttműködésüket köszönjük!