Vámos Marcell

(sz.v.)

Vámos Marcell 1976-ban született Budapesten. Cselló tanulmányait Pröhle Zsuzsa tanárnőnél kezdte 6 évesen. A Bartók Béla Zeneművészeti Gimnáziumban Kertész Ottó és Déri György voltak tanárai. 2001-ben szerez diplomát a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen Onczay Csaba növendékeként.

2011 óta a Budapesti Vonósok Kamarazenekar szólamvezetője, emellett a MÁV Szimfonikus Zenekarban is a cselló szólamot vezeti, valamint a soproni alapítású Wespa vonósnégyes művésze.

Legyünk újra együtt!

Örömmel, bizakodással telve várjuk újra kedves nézőinket koncertjeinken. Közönségünk, művészeink és munkatársaink biztonsága elsődleges számunkra.

A járvány terjedésének megakadályozása érdekében a koncertek helyszínei számos szabályt bevezettek, így arra kérjük Önöket, hogy a közönségforgalmi területeken és a hangversenytermekben viseljenek szájmaszkot, tartsák be az előírt fizikai távolságot. Aki teheti, érkezzen 30 perccel a koncert kezdete előtt, ezzel is csökkentve az előcsarnokban várakozók számát. 

Amennyiben influenzaszerű tüneteket észlelnének magukon, illetve fennáll a vírusfertőzés gyanúja, arra kérjük kedves nézőinket, hogy ne látogassanak el a koncertünkre, mielőbbi gyógyulásuk érdekében maradjanak otthon, jegyüket pedig adják át másnak.

 

Együttműködésüket köszönjük!