Kárpáti Szilvia

1973-ban született Győrben.  1992-ben a budapesti Zeneakadémia brácsa szakos növendéke lett. Tanárai: Pongrácz Gábor, Botvay Károly, Németh Géza. 1994-ben a debreceni Országos Brácsaverseny, 1996-ban a Lukács Pál Emlékverseny első helyezettje. 1995-ben, a Weiner Leó kamarazenei versenyen vonósnégyes formációval 2. helyezést ért el. 1995-2000-ig rendszeres közreműködője a Budapesti Fesztiválzenekar koncertjeinek, 1996-ban a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának is tagja. 1994-től gyakran lép fel a Budapesti Vonósok produkcióiban, majd 2000-től az együttes tagja, jelenleg szólamvezetője. Szívesen és gyakran játszik különböző kamara formációkban. Két gyermek, Dániel és Marcell édesanyja. 

Legyünk újra együtt!

Örömmel, bizakodással telve várjuk újra kedves nézőinket koncertjeinken. Közönségünk, művészeink és munkatársaink biztonsága elsődleges számunkra.

A járvány terjedésének megakadályozása érdekében a koncertek helyszínei számos szabályt bevezettek, így arra kérjük Önöket, hogy a közönségforgalmi területeken és a hangversenytermekben viseljenek szájmaszkot, tartsák be az előírt fizikai távolságot. Aki teheti, érkezzen 30 perccel a koncert kezdete előtt, ezzel is csökkentve az előcsarnokban várakozók számát. 

Amennyiben influenzaszerű tüneteket észlelnének magukon, illetve fennáll a vírusfertőzés gyanúja, arra kérjük kedves nézőinket, hogy ne látogassanak el a koncertünkre, mielőbbi gyógyulásuk érdekében maradjanak otthon, jegyüket pedig adják át másnak.

 

Együttműködésüket köszönjük!