XIV. Ars Sacra Fesztivál: Nyitott templomok éjszakája 2020

B. Marcello: Bevezetés, Ária és Presto

A. Vivaldi: G-dúr Concerto RV 310

A. Corelli: F-dúr concerto grosso, op. 6 Nr. 2

A. Vivaldi: g-moll concerto két csellóra RV 531

A. Vivaldi: La Follia RV 63

A Budapesti Vonósok Kamarazenekar műsorában olasz zeneszerzők barokk mesterművei hangzanak el a nyitott templomok éjszakáján. A Kamarazenekar az Ars Sacra Fesztivállal együttműködésben minden kedves érdeklődőt vár Marcello, Vivaldi és Corelli muzsikájával.

 

Vissza a koncertlistához

dátum

időpont

18:00

Részvételi díj

Belépés díjtalan. Támogatást elfogadnak.

helyszín

Budapesti Unitárius Egyházközség, 1054 Budapest, Nagy Ignác utca 2-4/B
Budapesti Unitárius Egyházközség, 1054 Budapest, Nagy Ignác utca 2-4/B
Bérletek

Következő koncert

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

Legyünk újra együtt!

Örömmel, bizakodással telve várjuk újra kedves nézőinket koncertjeinken. Közönségünk, művészeink és munkatársaink biztonsága elsődleges számunkra.

A járvány terjedésének megakadályozása érdekében a koncertek helyszínei számos szabályt bevezettek, így arra kérjük Önöket, hogy a közönségforgalmi területeken és a hangversenytermekben viseljenek szájmaszkot, tartsák be az előírt fizikai távolságot. Aki teheti, érkezzen 30 perccel a koncert kezdete előtt, ezzel is csökkentve az előcsarnokban várakozók számát. 

Amennyiben influenzaszerű tüneteket észlelnének magukon, illetve fennáll a vírusfertőzés gyanúja, arra kérjük kedves nézőinket, hogy ne látogassanak el a koncertünkre, mielőbbi gyógyulásuk érdekében maradjanak otthon, jegyüket pedig adják át másnak.

 

Együttműködésüket köszönjük!