Kategóriák
Hírek

Tájékoztató elmaradó és halasztott koncertjeinkről

Tisztelt Közönségünk!

A kormány veszélyhelyzeti intézkedésének értelmében a rendezvényeket járványügyi okokból általánosan betiltották, a döntés értelmében a Budapesti Vonósok rendezvényeit és programjait a rendelkezés érvényben maradásáig töröltük valamint halasztottuk.

A november 21-i koncertünknek új időpontot keresünk, a december 5-i Operajátszóház és a december 13-i Weiner koncertünk elmarad.

A jegyek, bérletek árát kérésének megfelelően megtérítjük, de a visszaváltás mellett élhet a támogatás lehetőségével is. Így arra kérjük Önöket, ha lehetőségük van rá, ne váltsák vissza a jegyeiket, ezzel is támogatva a Budapesti Vonósok további működését, jövőjét!

A produkciókra online vásárolt jegyek árának visszautalási igényét vagy támogatási szándékát 2020. december 15-ig jelezzen az űrlapunkon. Az űrlap megnyitásához kattintson ide.

MÜPA, BMC és a zenekar pénztárában vásárolt jegyek, bérletek visszatérítési vagy támogatási igényét 2020. december 15-ig jelezze ITT.

Amennyiben nem találja a keresett produkciót, kérjük írjon a  jegy@budapestivonosok.hu email címre.

A további programokkal kapcsolatban a jövőben is informáljuk a közönséget, a fejleményekről folyamatosan tájékoztatást nyújtunk honlapunkon és facebook oldalunkon is.

Vigyázzanak magukra! Vigyázzanak egymásra!